Monede Argint

Cum Vand ?

Cum Vand  monede de argint ? Pentru a putea vinde prin intermediul blogului nostru Monede de Argint va obligati sa respectati Termenii si conditiile impuse.
Monedele oferite spre vanzare trebuiesc sa corespunda descrierii din anunt.
Ma puteti contacta la adresa de email monede_argint@yahoo.com sau puteti lasa intr-un comentariu (tipul monedei, starea in care se afla moneda, numele dumneavoastra, adresa de email, numar telefon.)
Termeni si Conditii Vanzatori:
1. Va obligati sa descrieti starea de uzura a fiecarei monede daca prezinta zgarieturi, perforari sau alte defecte. (daca se afla intr-o stare buna puteti specifica si acest lucru)
2. Pretul cerut de dumneavoastra pentru fiecare moneda este unul fix, dupa ce ati vandut moneda de argint va rugam sa ne informati pentru a sterge anuntul.
3. Va rugam sa specificati numarul de monede oferite spre vanzare si datele dumneavoastra pentru a putea fi contactat de eventualul cumparator. (email, telefon, nume) 
4. Dumneavoastra in calitate de vanzator si cumparatorul veti stabili metoda de plata si achizitie a monedei de catre cumparator.
5. Nu incercati sa oferiti spre vanzare monede de argint de care nu dispuneti.
6. Nu incercati sa oferiti spre vanzare monede contrafacute sau falsuri!

Doriti ca anuntul dumneavoastra sa fie unul personalizat?  
( Efectuati click pe "Adauga Anunt Personalizat" )







Anuntul Personalizat Cuprinde : Video, Foto, Spatiu publicitar gratuit  (banner 250x250 ) v-a fi publicat pe urmatoarele bloguri  :
 Anuntul va ramane activ pana in momentul in care dumneavoastra doriti ca acesta sa fie sters sau daca moneda respectiva nu o mai aveti spre vanzare sau a fost vanduta.
Daca doriti sa publicati un anunt personlizat sunteti de acord sa achitati taxa de 5 Lei/Anunt 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu